Tapahtui 31.8.2006:

Ihotautien erikoislääkäri Mika Hjerppen luento : Iho-allergia ja esteettinen dermatologia (restylane, botox, kemiallinen kuorinta, laserhoito). Mielenkiintoista kuunneltavaa mm. iho-ongelmien kanssa kamppaileville, kosmetologeille sekä esteettisestä dermatologiasta kiinnostuneille!

Paikan päällä oli mahdollisuus keskustella Mika Hjerppen kanssa ja saada neuvoja sekä ohjausta mahdollisen hoidon tarpeellisuuteen. Hoitoihin voi varata ajan, vastaanotto tapahtuu Studio Taikassa.

Tapahtui 26.8.2006:

Jari Laamanen, Wellan koulutuspäällikkö yli 20 vuoden takaa, kävi pitämässä Studio Taikassa toukokuussa luennon ”On niin helppoo olla onnellinen..?” Nyt Sinulla, joka viimeksi et mahtunut mukaan, tai haluat kuulla jatkoa edelliseen, on tilaisuus tulla jälleen kuulemaan Jaria 25. tai 26.8 luennolle Energiaa Elämästä.

Edellisen luennon palaute oli mitä upein, ja silloin heräsi keskustelu myös siitä, että olisi  mukavaa jos nuorisokin pääsisi luennolle. Olemmekin nyt järjestäneet asian niin, että perjantaina 25.8 klo 18.00 on luento nuorille, jotka mielummin tulevat ystäviensä kanssa kuin esim. äidin kanssa :o). Lauantaina 26.8 klo 18.00 on luento aikuisemmalle väelle. Luennon kesto on n. 2 tuntia.
Tervetuloa ammentamaan voimaa jokapäiväiseen elämääsi!!

JARIN SUOSITTELEMAT KIRJAT, viisi ensimmäistä ovat romaaneja:

Paulo Coelho: Alkemisti
James Redfield: Yhdeksän oivalluksen tie
Jostein Gaarder: Pasianssimysteeriö
Herman Hesse: Siddhartha
Paulo Coelho: Veronika päättää kuolla
Axel Fredenholm: Näin olen kuullut
Sonya Roman: Ilon tie
Eckhart Tolle: Läsnäolon voima
Anthony de Mello: Havahtuminen
Kahil Gibran: Profeetta